Cursussen die je alleen kunt doen (met of zonder een relatie )

Op school leren we maar weinig over relaties en hoe we het beste met elkaar om kunnen gaan. In onze cursussen leer je vaardigheden die je in iedere situatie kunt gebruiken.
Met duidelijke instructies en heldere opdrachten leer jij 

  • Wat je nu werkelijk wilt en nodig hebt serieus nemen
  • Opkomen voor je eigen belangen
  • Je grenzen voelen, erkennen, aangeven en handhaven
  • Omgaan met gevoelens als woede en verdriet

Focus op jezelf

Sluit vriendschap met je innerlijke criticus

Grenzen aangeven en woede omarmen

Focus op jezelf is de cursus waar je het beste mee kunt beginnen. Je ontdekt je levensdoel en komt er achter wat jij nodig hebt om jezelf fysiek en emotioneel te voeden. En oefent erin om jezelf te geven wat je nodig hebt.

Als je innerlijke criticus je leven regeert, ben je zelden blij of tevreden over jezelf. in deze cursus leer je de criticus beter kennen, net als de innerlijke fan en je maakt haar/hem tot je bondgenoot.

Als je niet kwaad durft te zijn en altijd harmonie wilt bewaren, kun je ook je grenzen niet aangeven. In deze cursus maak je op verschillende manieren kennis met je woede. En leer je ontspannen grenzen aangeven

45

Win-Win Onderhandelen in je relatie

Leer belangen goed af te wegen, zodat jullie voortaan afspraken maken waar jullie beiden volledig achter staan.

0% Voltooid
0/28 Stappen
250

Turbo online coaching sessie

Iedereen die een individuele sessie boekt bij Caroline Franssen krijgt vanaf 1 januari 2020 toegang tot de online-leeromgeving. Daarin vind je zowel tips om meer uit je sessie te halen als cursussen rond zelfliefde en cursussen die je helpen om beter te onderhandelen met je (ex)partner.

0% Voltooid
0/0 Stappen
25

Ouderschap na de scheiding

0% Voltooid
0/10 Stappen
10

Kies voor werk dat bij je past en ga goed met je geld om

Werk en geld kunnen in je relatie onder druk komen te staan, maar zeker als je overweegt om een relatie te beëindigen of als je net weer op eigen benen staat, is het goed om hier eens goed naar te kijken.

0% Voltooid
0/11 Stappen
25

Het einde van een relatie verwerken

Hoe verwerk je het einde van een relatie? Deze cursus helpt je om op een rituele manier afscheid te nemen en je los te maken uit knellende banden, zodat je weer vrij bent.

0% Voltooid
0/11 Stappen
10

Focus op jezelf

Krijg je levensdoel helder en leer jezelf fysiek en emotioneel te voeden.

0% Voltooid
0/9 Stappen
10

Communiceren met je moeilijke ex

Deze cursus geeft je een aantal handvatten voor het communiceren met je moeilijke ex. Je krijgt tips voor het ervaren van een stevige basis en het maken van strategische keuzes.

0% Voltooid
0/11 Stappen